Hvorfor skal du programmere i Python?

De nordiske lande er blandt de mest digitaliserede i verden. Alle har flere forskellige elektroniske enheder og de fleste firmaer bruger avanceret teknologi. Dette har alt sammen ledt til en stigende efterspørgsel på softwareudviklere i alle de nordiske lande – og i alle industrier. Mange virksomheder, herunder Lego, Spotify og Mærsk, gør brug af Python som deres back-end programmeringssprog. Nedenfor vil jeg give dig en idé om hvad du kan få ud af at programmere i Python.

Programmering i Python er populært

Hvis du prøver at lave en hurtig Google-søgning på Python og specifikke nordiske firmaer, vil du hurtigt finde ud af, at mange af de største virksomheder i Norden, gør brug af Python til en vis grad. Mærsk har flere jobpositioner, der alle inkluderer viden om Python. Det samme har Spotify i Sverige, hvor de bruger Python til at udvikle deres platform. I Norge er Python ligeså rigtig populært, hvor den Norske olie og gas industri mastodont Equinor, har flere positioner ledige med Python i fokus.

Fremtidens teknologi

Fremtiden er her allerede i form af automation og kunstig intelligens. Med disse teknologi er der også opstået en stor efterspørgsel for programmører, med viden om back-end programmering. Python bliver brugt til mange af automations-processerne, i de største firmaer i Danmark og i Norden generelt. Det bliver også brugt i udviklingen af kunstig intelligens. Trenden omkring disse teknologier er stadig ny i Norden, og vil komme til at udvikle sig drastisk i virksomheder, over det næste årti. Dermed også efterspørgslen på programmører med viden derom.

Python – Det mest flexible programmeringssprog

Så hvorfor bruger industrilederne Python som programmeringssprog? Kort sagt, er det fleksibiliteten der er efterspurgt. Om du vil programmere apps, hjemmesider eller udvikle ny software, kan Python hjælpe dig. Derudover arbejder det nemt sammen med andre programmeringssprog på markedet, og gør derfor tvær-arbejde nemmere. Fleksibiliteten bliver også forbedret af de mange biblioteker, der er tilgængelige i Python og gør Python ideelt til at løse mange forskellige opgaver.

Nemt for begyndere

Mens Python har mange fordele for firmaer, er det også et godt startpunkt for en karriere indenfor programmering. I Python har funktioner ofte meget intuitive navne, og gør det derfor simpelt at bruge. Derudover er det nemt at finde løsninger på problemer, da sproget over de seneste år er blevet en af de mest populære programmeringssprog på markedet.

Lær at programmere i Python hos Code Institute

Hos Code Institute er vi store fans af Python, da det giver vores studerende de evner industrien har brug for lige nu. Det gør også vores studerende klar til en fremtid, hvor vi i samfundet har brug for lige netop de evner, for at udvikle os teknologisk. Så du hjælper ikke kun dig selv, ved at lære at programmere i Python, du vil også hjælpe alle andre.

Hør mere

Synes du programmering lyder spændende, men er du ikke sikker på det er noget for dig? Så prøv vores 5 dages programmerings-udfordring, som vil prøve dig af i nogle af de mere basale programmeringssprog. Udfordringen vil give dig en følelse for hvordan det er, at arbejde med programmering på en sjov og let måde. Skriv dig op nedenfor.

Tech Trends 2019 & Beyond

Technology is rapidly changing the world around us. More and more roles are evolving and becoming automated as we look to technology to simplify workplaces. As a result, there is a severe shortage of technically skilled people to operate these new technologies. The world’s governments and businesses need to act now to find solutions to […]

5 Unexpected Benefits Of Attending An Open Evening

[“45109” ] Why Attend An Open Evening? If you’re considering a change of career or you want to upskill in a particular area, have you thought about attending an open evening? No matter what course you’re considering it can be difficult to commit to an extra workload and tuition fees if you haven’t checked it […]

What is SQL? An introduction to Structured Query Language.

What is SQL? An introduction to Structured Query Language. So, you’ve learned the basics of HTML and markup languages, you’ve skimmed through JavaScript, and you’ve played around with Python, but a term which you keep hearing about among your peers and teachers, is the unknown acronym of SQL, and without this, database management will never […]